Skip to main content

Renaște ca Pasărea Phoenix la Clinica Nova Vita

Renaște ca Pasărea Phoenix la Clinica Nova Vita

Mitul păsării Phoenix este cunoscut în întreaga lume. Toate culturile au povești legate de această creatură mistică, faimoasă pentru frumusețea ei. Grecii și Egiptenii o adorau și o considerau cea mai frumoasă creatură de pe Pământ, iar Zeul Soarelui a făcut-o nemuritoare, tocmai datorită frumuseții sale incomensurabile și a eleganței sale de nedescris. Mitul spune că pasărea Phoenix era capabilă să se vindece singură, dacă era rănită și că putea renaște din propria-i cenușă.

Povestea spune că Zeul Soarelui a descoperit pasărea Phoenix și, fiind fascinat de frumusețea ei, a făcut-o nemuritoare pentru ca lumea să se poată bucură de spectacolul ei pentru totdeauna. Chiar și așa însă, după sute de ani, pasărea a simțit că oasele îi îmbătrânesc și că zborul e din ce în ce mai greu, iar Zeul Soarelui i-a spus să își facă un cuib din bețe de scorțișoară și iarbă de smirnă și când acesta a fost gata, a ars pasărea cu razele lui. Din foc a apărut o nouă pasăre Phoenix.

În funcție de cultură, poveștile despre pasărea Phoenix sunt diferite. Însă pentru noi, la Clinica Nova Vita, ea simbolizează ceva aparte. Noi credem în puterea de schimbare în mai bine a omului. Fie că vorbim despre o reechilibrare interioară, fie că vorbim despre o schimbare exterioară, la Nova Vita credem cu tărie că orice este posibil și că orice om poate renaște din propria-i cenușă, exact ca pasărea Phoenix.

Beauty is in the eye of the Beholder

Un proverb spune că frumusețea stă în ochii celui ce privește. Nimic mai adevărat. Cu toate astea, noi suntem de părere că adevărată frumusețe izvorăște din interior și, încetul cu încetul, ajunge și la suprafață. Odată cu înaintarea în vârstă, datorită factorilor externi și a problemelor vieții reale, atât spiritul, cât și corpul încep să dea semne de oboseală și de îmbătrânire. La clinica noastră, însă, credem că putem rezolva aceste probleme, sau cel puțin le putem încetini.

Exact ca pasărea Phoenix, puteți renaște din propria cenușă, cu ajutorul nostru. Datorită tehnologiei de ultimă generație pe care o veți regăsi în aparatura noastră modernă, dar și datorită specialiștilor noștri, veți găsi la Nova Vita cuibul dumneavoastră propriu din bețe de scorțișoară și iarbă de smirnă. Într-un mediu elegant, ghidați de specialiștii noștri, veți putea beneficia de tratamente revitalizante, atât pentru spirit, cât și pentru fizic.

Lucrăm din interior către exterior

Pentru că înainte de a ne ocupa de corp trebuie să intervenim asupra problemelor interioare, la clinica noastră vă punem la dispoziție o gamă largă de metode pentru a va îmbunătăți echilibrul interior. Serviciile noastre de SPA & Wellness vin în întâmpinarea dumneavoastră, tocmai pentru a interveni asupra dezechilibrului lăuntric.

Specialiștii noștri vor concepe, special pentru dumneavoastră, programele potrivite de aromaterapie, meloterapie sau yoga, care să vă ajute să vă regăsiți echilibrul interior, și astfel să vă vindecați de greutățile sufletului. Odată rezolvate aceste probleme, puteți interveni și asupra corpului.

Indiferent de defectele fizice pe care timpul le-a așezat asupra corpului dumneavoastră, specialiștii noștri în Beauty vă stau la dispoziție cu aparatură de ultimă generație, produse de calitate și tratamente inovatoare care vă vor reda vitalitatea și frumusețea la care râvnim cu toții, atât de mult. În plus, vă oferim și programe de nutriție special concepute pentru nevoile dumneavoastră și metode de remodelare corporală, care să vă redea tonusul de care aveți nevoie.

La Nova Vita Clinic vă oferim șansă să renașteți din propria cenușă, exact ca pasărea Phoenix, astfel putându-vă bucura mai mult timp de frumusețe și tinerețe.

aromaterapie, echilibru interior, programe de nutriție, tratamente revitalizante

ro_RORomână