Skip to main content

Body Sculpt Revolution

Impulsuri electromagnetice focalizate.

Dacă dorești să obți un  tonus muscular si o pierdere de grăsime, pe care nu le-ai putut realiza cu:  dietă, exercitii fizice obositoare, antrenament de rezistență extenuante, cu multă sudoare, sau alte proceduri non-invazive de sculptură corporală, dacă nu ai timp, nu-ți plac sălile de fitness, dacă esti o persoană sedentară, care lucrează mult la birou, avem vești bune.

Fă cunoștință cu tehnologia inovatoare care arde grăsimea, crește masa musculară și îți tonifiază corpul, folosind impulsurile electromagnetice ultra focalizate.  Această procedură medicală ajută la construirea si sculptarea muschilor în mod neinvaziv, prin generarea a 20.000 de contractii musculare profunde și puternice care nu pot fi realizate(este imposibil) prin contracții voluntare. Este ca și cum ai face 20.000 de ghemuiri sau genuflexiuni în doar 30 de minute fără efort, sudoare, dispnee și transpirație.

Body Sculpt Revolution

Este adevarat?  După finalizarea protocolului de tratament, vei arăta și te vei simți ca și când ai fi frecventat sala de fitness cu regularitate și asiduitate timp de 3 luni? Revolution! 

Impresionant este faptul că efectul terapeutic continuă după procedură, că mușchii continuă să crească în dimensiuni, iar stratul de grăsime continuă să se micșoreze timp de aproximativ trei luni după ce ai terminat ultima ședință. 

Ședințele de tratament durează 30 minute și sunt întotdeauna necesare minimum 4(recomandat 6) ședințe, efectuate la un interval de 3-7 zile distanță. Specialiștii noștri în remodelare corporală te vor ajuta să alegi un plan de tratament adaptat obiectivelor și nevoilor tale specifice

Ce simți în timpul tratamentului?

O ședință de tratament se simte ca un antrenament local  intens, doar că,  în loc să obosești și să transpiri, să gâfâi și să nu mai poți, stai pe spate relaxat, comod, iar aparatul face toată munca, mai bine decât o poți face tu, cu o senzație deloc dureroasă, ba chiar plăcută

Senzația de contracție musculară generată de aparat, trebui să fie întotdeauna complet tolerabilă. Medicul împreună cu terapeutul sunt cei care setează gradual  intensitatea și frecvența contracțiilor, în baza preferințelor și a tolerabilității fiecărui pacient în parte. 

Nu există disconfort nici în zilele de după tratament, acidul lactic care se acumulează din contractiile musculare, este eliminat în timpul fazei 3 a ciclurilor de de contracții terapeutice din timpul ședinței. În anumite cazuri, poate apărea totuși o ușoară febră musculară. 

Cum așa?

a) pacienții care inițial nu erau mulțumiți de forma feselor, de exemplu, au raportat în proporție de 90%, că după patru ședințe de tratament, fesele lor arată mai bombate și se simt mai tonifiate, față de momentul anterior începerii tratamentului, instalându-se un efect de lifting al feselor și de rotunjire a lor

b) s-a redus dimensiunea taliei pacienților cu 3,5 centimetri după doar șase tratamente.  

c) după terminarea celor 6 ședințe, talia pacienților se subțiază și mai mult, cu circa 4,5 cm în total, procesul de slăbire continuând și după încetarea tratamentului, dar cele mai bune rezultate vor fi vizibile după trei luni.  

d) pe lângă  un tonus și o definire musculară superioară, mai există numeroase beneficii medicale care fac ca terapia să fie cu adevărat revoluționară.  Astfel că, persoanele sedentare, care lucrează la calculator și care suferă de dureri de spate și de probleme de postură din cauza unui abdomen insuficient lucrat,  și care nu pot face exercițiile fizice la sală, din diferite motive(de ex: lipsa timpului), vor observa îmbunătățiri datorită tonifierii mușchilor scheletici și tonifierii abdomenului. Mușchii abdominali puternici susțin mult mai bine coloana vertebrală.  

e) femeile care au născut și care se confruntă cu diastaza abdominală, vor vedea beneficiile și strângerea naturală a peretelui abdominal, mai ales că în aceste cazuri sunt contraindicate exercițiile clasice pentru abdomen, care pot produce hernie abdominală. 

impulsurile electromagnetice de înaltă intensitate focalizate
construirea si sculptarea muschilor în mod neinvaziv

Ce beneficii ai după tratament?

 • se micșorează stratul adipos în orice zonă tratată
 • se reduce circumferința taliei cu peste 4 centimetri
 • se tonifiază musculatura în zona aplicată și în zonele adiacente
 • este o metodă non-invazivă care realizează liftingul și volumizarea feselor
 • tratează diastaza abdominală
 • are un efect de definire asupra mușchilor
 • eficient în recuperare și reabilitare musculară pentru persoanele sedentare, ocupate, cu dureri de spate sau cu musculatură pelviană nedezvoltată care nu pot efectua exerciții fizice
 • crește masa musculară
 • crește rata metabolică general și locală de la 19% la 90%(numărul de calorii arse de organismul tău)
 • întărește mai bine, mai repede și mai eficient grupele musculare lucrate, în special “core muscles”, esențiali pentru creșterea performanței sportive
 • tonus și vitalitate crescută la nivel general, stare de bine general, prin eliberare de endorfine
 • 6 ședințe echivalează cu 3 luni de antrenamente constante în sala de fitness
 • efectul este cumulativ
 • procedură rapidă, care durează doar 30 de minute
 • nu doare, nu necesită timp de recuperare
 • ședințele de întreținere sunt opționale, o dată la 3 luni, pentru a se  îmbunătăti rezultatele deja excelente obținute anterior
 • rezultatele de reliefare a musculaturii pot dura un an sau mai mult, iar rezultatele cu pierderea de grăsime sunt permanente.
Body Sculpt Revolution
Body Sculpt Revolution

Acest tratament non-invaziv tonifiază și întărește grupurile musculare mari ale abdomenului și feselor, precum și ale altor zone mai mici ale corpului, inclusiv coapsele și chiar și gambele. Rezultatul: mușchi alungiți și mai bine definiți și o circumferință redusă.

Chiar dacă pe cântar slăbirea nu va fi atât de dramatică, sau chiar nu se va vedea deloc, pentru că mușchii sunt mai grei ca grăsimea, vei pierde cu siguranță în centimetri. În plus, modul în care vei arăta și te vei simți, tonusul și energia pe care o vei dobândi te vor face să te îndrăgostești de “antrenamentele” din Clinica Nova Vita.

Ce face?

Se produc 20.000 de contracții musculare, în jumătate de oră. De fapt, toți mușchii scheletici se contractă simultan în zona care este tratată. 

Dispozitivul nostru medical Body Sculpt Revolution direcționează aceste impulsuri de energie electromagnetică concentrate, de mare intensitate, către țesutul muscular, determinând contracții musculare supramaximale, care activează mai multe fibre musculare decât ceea ce se poate obține prin activitatea sportivă normală.

Contractarea în mod repetat, fără odihnă, stresează mușchii, ceea ce declanșează schimbări rapide la nivel celular, ce stimulează creșterea în dimensiune și forță a acestora, iar inducerea contracțiilor supramaximale duce la lipoliza supramaximală și arderea grăsimilor.

Corpul reacționează la cerințele extreme de energie ale acestor contracții cu o reacție catabolică extremă, care are ca rezultat o eliberare importantă de acizi grași liberi. Lipoliza apare mai ales în zona din apropierea mușchilor care se contractă.

Acest tratament non-invaziv tonifiază și întărește grupurile musculare mari ale abdomenului și feselor, precum și ale altor zone mai mici ale corpului, inclusiv coapsele și chiar gambele. Rezultatul: mușchi alungiți și mai bine definiți și o circumferință redusă.

Chiar dacă pe cântar slăbirea nu va fi atât de dramatică, sau chiar nu se va vedea deloc, pentru că mușchii sunt mai grei ca grăsimea, vei pierde cu siguranță în centimetri. În plus, modul în care vei arăta și te vei simți, tonusul și energia pe care o vei dobândi, te vor face să te îndrăgostești de “antrenamentele” din Clinica Nova Vita.

Cât de sigură este tehnologia?

Noi, aici la Nova Vita întotdeauna punem pe primul loc siguranța pacienților, asfel că tratamentul cu Body Sculpt Revolution este 100% sigur, fără efecte secundare nocive asupra sănătății. 

Dar,  notorietatea Body Sculpt Revolution a obținut-o și pentru că oferă rezultate consistente, foarte rapide, iar comoditatea și complianța, mai ales în rândul persoanelor sedentare, este de neegalat.

en_USEnglish