Skip to main content

Noi știm că investind în sănătate și frumusețe, economisești

Investind în sănătate și frumusețe, economisești

De-a lungul anilor, dar mai ales odată cu înaintarea în vârstă, ajungem să avem câteva dubii și să ne punem întrebări legate de metodele folosite pentru a ne îngriji de sănătatea și frumusețea proprie.

Cum ar fi fost dacă nu mi-aș fi petrecut adolescența și tinerețea adorând soarele și iubind bronzul, îmbăindu-mă în ulei de cocos sau ulei de bebeluși toată vara?

Cum ar fi fost dacă învățam să folosesc crema cu SPF ridicat încă din tinerețe?

Cum ar fi fost dacă îmi ascultam esteticianul și nu-mi rupeam toate coșurile sau pielea de pe față și de pe corp?

Cum ar fi fost dacă m-aș fi hidratat corespunzător?

Cum ar fi fost dacă aș fi mâncat sănătos, dacă aș fi făcut mișcare regulat și dacă nu aș fi consumat atât de mult alcool sau nu aș fi fumat?

Cu toții ne dorim să găsim o soluție care să inverseze procesul de îmbătrânire a pielii sau o metodă de a repara greșelile pe care le-am făcut în tinerețe. Cunoaștem legenda Fântânii Tinereții, care a fost un punct de interes pentru oameni încă din secolul al V-lea. Știința modernă lucrează intens la versiunea proprie a acestei “tinereți fără bătrâneți”, aducând pe piață produse noi și proceduri inedite regulat.

De aceea, noi știm că investind în sănătate și frumusețe, economisești. Principiul de a investi în tine înainte de a te strica nu este un concept nou, însă, din cauza epocii în care trăim, tindem să nu dăm importanta cuvenită lucrurilor care merită într-adevăr atenția noastră. Ne-am obișnuit să trăim în viteză, să mâncăm pe fugă, să nu ne demachiem înainte de somn, să uităm cu totul că mintea aceasta alertă sălășluiește, de fapt, într-un corp care va începe să scârțâie la un moment dat, mai devreme mai degrabă decât mai târziu, tocmai din cauză că nu investim în el la timpul potrivit.

La Clinica Nova Vita, specialiștii noștri în frumusețe îți stau la dispoziție cu aparatură de ultimă generație, menită să vină în ajutorul tuturor problemelor pe care trebuie să le rezolvi. Fie că e vorba de întinerirea tenului cu ajutorul fillerelor de calitate, fie că e vorba de remodelare corporală sau chiar recuperare medicală, la clinica noastră poți beneficia de un tratament regal, din vârful capului până în vârful picioarelor.

Învestește în sănătate

Nu există foarte multe lucruri pe lume care să nu poată fi cumpărate, însă sănătatea nu este unul dintre ele. Ținând cont că suntem concepuți să fim indivizi sănătoși, luăm sănătatea de-a gata și considerăm că o vom aveam mereu. Odată cu înaintarea în vârstă, însă, ne dăm seama că lucrurile încep să scârțâie, că nu mai activăm chiar la capacitate maximă și că începem să avem dureri de spate, de cap etc.

Așadar, este important să începem să investim mai mult în noi. Primul pas este să determinăm problema și să încercăm să o rezolvăm. Fie că e vorba de ședințe de fiziokinetoterapie, un control la un medic specialist sau tratarea diferitelor boli cronice, toate aceste lucruri sunt vitale pentru a ne asigura că trăim sănătoși o perioada lungă de timp. Faceți-vă timp să vă căutați de sănătate înainte că problemele să degenereze și nu lăsați simptomele să se agraveze, nu va obișnuiți cu ele!

Corpul omenesc trimite semnale în creier când ceva e în neregulă cu el, așadar ascultați-vă corpul și nu întârziați să interveniți acolo unde este nevoie. La clinica Nova Vită găsiți răspunsul la toate întrebările pe care le aveți și puteți economisi mulți bani și timp, dacă apelați la specialiștii noștri în timp util!

Învestește în pielea ta, va fi cartea ta de vizită pentru mult timp

Despre frumusețe știm că nu este pentru totdeauna, deși asta ne-am dori cu toții. Însă, cu ajutorul științei moderne și a câtorva practici ușoare, putem să ne menținem un ten și o piele sănătoase mai mult timp, astfel prelungind “viața” frumuseții atât de mult râvnite de noi toți.

În primul rând, când vine vorba de piele, trebuie să apelezi la un specialist, cu care să stabilești un plan de atac, împotriva îmbătrânirii. Investiția la nivelul pielii este, poate, una din cele mai bune când vine vorba de rezultate – tehnologia și aparatură modernă te pot ajuta să îți menții pielea tânără pentru foarte mult timp, astfel economisind nu doar timp, ci și bani, pentru că cu cât apelezi mai târziu la specialiști, cu atât va fi mai costisitor și va dura mai mult să vezi rezultatele dorite.

Tips & tricks pentru o piele sănătoasă

  1. Folosește creme cu SPF mare și stai la umbră! Deși e ideal să stai cât mai mult la umbră, dacă e musai să stai în soare, folosește o cremă cu SPF mare și nu uita să o reaplici o dată la 2-3 ore. Multă lume nu știe că acest tip de cremă trebuie reaplicat des, pentru a ne oferi protecția solară de care avem atât de multă nevoie.
  2. Vizitează-ți des esteticianul! În primul rând, asigură-te că esteticianul tău este calificat. Mai apoi, trebuie să înțelegi că, la fel ca alimentația sănătoasă și mersul la sala, vizitarea esteticianului în mod regulat este imperativ dacă vrei să îți protejezi pielea și să o ferești de semnele premature ale îmbătrânirii. Nu uita! Durează cam 20 de zile să vezi rezultatele unei intervenții la nivelul pielii, așa că oferă-ți timp și mergi o dată pe luna la estetician, să vedeți ce proceduri sunt necesare.
  3. Hidratează-te! Nimic nu e mai important pe lume decât hidratarea corespunzătoare. Lipsa apei în corp produce carențe mari la nivel celular și joacă un rol important în îmbătrânirea prematură a pielii. Keep it simple! Bea apă simplă sau, dacă nu poți, adaugă-i câteva fructe sau lămâie și ține mereu cu tine o sticlă cu apă.
  4. Demachiază-te în fiecare seară! Acesta este probabil cel mai ușor pas de urmat. Rutina zilnică ar trebui să includă demachiatul corespunzător, în fiecare seară. Dacă te culci machiată, contribui mult la îmbătrânirea prematură a tenului și îți poți provoca diferite probleme de la acnee la eczeme.

Pe scurt, dacă îți dorești să economisești, este foarte important să investești, din timp, în sănătate și frumusețe. Acum poți face toate aceste lucruri la clinica noastră, care îți pune la dispoziție atât aparatura de ultimă generație necesară, cât și personalul calificat de care ai nevoie pentru a avea parte de un corp armonios.

aparatură de ultimă generație, întinerirea tenului, medical recovery, remodelare corporală

en_USEnglish