Skip to main content

The Perfect Leg la Nova Vita Beauty Clinic

The Perfect Leg la Nova Vita Beauty Clinic

Picioarele prezintă un punct major de interes, atât pentru femei, dar și pentru bărbați. De-a lungul timpului, s-au efectuat câteva studii care au cercetat interesul bărbaților heterosexuali acordat picioarelor doamnelor. Ce s-a descoperit nu e surpinzător deloc – majoritatea bărbaților apreciază picioarele frumoase, mai mult decât oricare altă parte a corpului, la o doamnă. Încă nu se știe exact motivul pentru care picioarele reprezintă așa un mare punct de interes, însă se pare că picioarele au un soi de frumusețe misterioasă, greu de explicat.

Magnetismul femeilor stă, se pare, în frumusețea picioarelor. În Hollywood, de exemplu, nenumărate vedete și-au asigurat picioarele pentru sume extraordinare. Așadar, se pare că o pereche de picioare frumoase îi dau unei femei eleganță și prestanță.

La Nova Vita credem în piciorul perfect

Ce înseamnă un picior perfect? La Nova Vita, definiția constă în 0 celulită, 0 vergeturi și 0 venectazii. Timpul își pune amprenta puternic asupra corpului și mereu suntem în căutare de soluții pentru a rezolva aceste semne lăsate de timp. Picioarele sunt și ele afectate de acest aspect, însă la clinica noastră vă punem la dispoziție gama completă de tratamente menite să va ofere piciorul perfect.

Aparatura modernă și terapiile laser vă stau la dispoziție pentru a vă scăpa de celulită, de vergeturi și de venectazii, lăsând picioarele netede, luminoase, hidratate și extrem de sănătoase. În plus, noi tratăm piciorul în totalitatea lui. Așadar, dacă aveți probleme cu “aripioarele”, la Nova Vita avem tratamentul potrivit de remodelare corporală, care vă va scăpa de această problemă atât de comună în zilele noastre.

Și nu doar atât! Cred că ați auzit deja de râvnitul “thigh gap”, adică acel spațiu dintre coapsele interioare pe care unele femei îl au atunci când stau cu picioarele apropiate. Thigh gap-ul reprezintă, pe undeva, epitomul piciorului frumos. Un picior suplu, bine definit, fără celulită, vergeturi sau venectazii.

Și tu poți avea picioare perfecte!

Cine spune că picioarele perfecte nu există, nu a trecut pe la clinica noastră. Specialiștii noștri, aparatura de ultimă generație și metodele de remodelare corporală pe care vi le punem la dispoziție, îmbinate cu programele noastre de pilates și yoga, vă pot ajută să aveți picioarele pe care vi le doriți.

V-ați săturat să evitați fustele sau pantalonii scurți din cauză că scot în evidență celulita de pe coapse? Venectaziile sunt din ce în ce mai proeminente și dau un aspect inestetic și chiar urât piciorului? V-ați săturat să vă ascundeți picioarele din cauza vergeturilor? Acum puteți găsi rezolvarea tuturor acestor probleme la clinica noastră! Venim în întâmpinarea voastră cu cele mai bune metode de întinerire, revitalizare și corectare a picioarelor, astfel încât să vă puteți etala picioarele frumoase, fără jenă!

frumusețea picioarelor, pilates, remodelare corporală, terapii laser, yoga

en_USEnglish