Skip to main content

Secretele frumuseții lui Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

După spusele fiului său, Luca Dotti, Audrey Hepburn nu s-a considerat niciodată frumoasă, ci chiar s-a confruntat cu tot felul de complexe pe tot parcursul vieții. Cu toate acestea, faimoasa actriță încă este considerată o adevărată divă, în 2015 fiind votată ca beauty icon-ul tuturor timpurilor.

Frumusețea ei fiind atât de faimoasă, Audrey a fost rugată în nenumărate rânduri să își dezvăluie secretele frumuseții, iar răspunsul său a fost o poezie care a fost citită și la înmormântarea ei:

“Pentru a avea buze atractive, spune cuvinte de bunătate.

Pentru a avea ochi frumoși, uită-te la ceea ce oamenii au frumos în ei.

Pentru a rămâne slab, împarte masa cu cei cărora le este foame.

Ca să ai un păr frumos, lasă un copil să-și plimbe mâna în fiecare zi în părul tău.

Să ai o bună așteptare, să mergi știind că nu ești niciodată singur, ci împreună cu cei care te iubesc și te-au iubit.

Oamenii, chiar mai mult decât obiectele, trebuie să fie reparați, răsfățați, reînviați, revendicați și salvați: niciodată să nu respingi pe nimeni.

Gândește-te: dacă ai vreodată nevoie de o mână de ajutor, vei găsi una la capătul fiecărui braț.

Pe măsură ce îmbătrânești, îți vei da seama că ai două mâini, una pentru a te ajuta, cealaltă pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ea.

Frumusețea unei femei nu este în hainele pe care le poartă, fața ei sau felul ei de a-și aranja părul. Frumusețea unei femei se vede în ochii ei, pentru că sunt ușa deschisă către inima ei, sursa dragostei ei.

Frumusețea unei femei nu se află în machiajul ei, ci în adevărata frumusețe a sufletului ei. Este tandrețea pe care o dă, dragostea, pasiunea pe care o exprimă.

Frumusețea unei femei se dezvoltă cu anii.”

Pe scurt, frumusețea nu stă doar în felul în care arătăm, ne îmbrăcăm sau ne aranjăm. Adevărata frumusețe din exterior vine din interior.

en_USEnglish